WAAROM WIJ?


YNTSE VUGTS


Door mijn werkervaring als videographer, in combinatie met mijn achtergrond in de media heb ik de benodigde skills om met behulp van een videoproduktie uw profiel krachtig, helder en succesvol over te brengen.

 

Naast mijn werkzaamheden voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, heb ik ook ervaring met journalistieke werkzaamheden: bijvoorbeeld bij Radio 100, Rabotnik TV, Park4DTV, SFB (Sender Freies Berlin) en de Hessischer Rundfunk (Frankfurt).

 

Niet alleen kijk ik kritisch naar het beeld en de opbouw van de video, ook coach ik u desgewenst.

 

 

WAT WE BIEDEN:
PRE-PRODUKTIE
COACHING
PRODUKTIE
GRAPHICS,
POST PRODUKTIE
LEVERING

 

 

 

 

 

 

WAAROM EEN ONLINE video

 


Als ervaren bedenker van concepten, non-linear video editor en videoproducent denk ik voor u, uw produkt of bedrijf een mooie en krachtige, doeltreffende online video te kunnen ontwikkelen en produceren.

 

Ook diverse specifieke doelgroepen bijvoorbeeld werkzoekenden zijn gebaat met een videopitch.

Met behulp van een online pitch kan de recruiter na een voorselectie aan de hand van sollicitatie en cv, zeer snel en efficient kandidaten selecteren voor een volgende ronde of kennismakingsgesprek.

 

Een potentiële werkgever ziet jou, je gedrevenheid en uitstraling. Hij krijgt de mogelijkheid snel (binnen één minuut) te selecteren en jij krijgt de kans jezelf te presenteren!

 

Maar ook uw produkt of bedrijf is gebaat bij een korte en heldere video online!

 

 

WAAROM  WIJ?


Wij kunnen u helpen uw video-pitch effectief, kort maar krachtig, duidelijk en overtuigend te maken.

En zodoende een succesvol online profiel te produceren.

 

Wij bieden u de productie van een online video met een korte produktietijd, een snelle levering tegen een betaalbare, aantrekkelijke prijs.


Wij produceren voor u een korte, boeiende, doeltreffende en heldere  webvideo in een aantrekkelijke én zakelijke, duidelijke visuele stijl passend bij het beoogde resultaat van uw online video.

 

 

 

 

Wat ons betreft is het niet: u zegt, wij draaien, maar:

u zegt, wij luisteren,

denken mee, en zorgen voor een krachtige en heldere pitch.